Najnowszy wpis na blogu
Węgiel aktywny w kosmetykach

Nadeszła Barbórka ⚒ Górnicze święto, które wydaje się być idealnym momentem, aby porozmawiać o węglu. Pominę oczywiście jego medyczne i przemysłowe właściwości i od razu przejdę do ciekawszej (a przynajmniej bardziej w temacie sklepu) kwestii wykorzystywania tego surowca w KOSMETYCE.

Bez wątpienia to jeden z najpopularniejszych w ostatnim czasie składników. Praktycznie każdy producent kosmetyczny ma w ofercie produkt z węglem. Ba! W drogeriach możesz znaleźć nawet całe węglowe serie. Zastanówmy się zatem czym tak naprawdę jest ten okrzyknięty mianem „czarnego złota” surowiec.

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl